Intro

job_103532793456058479742895.jpg

Jeg er 36 år og bor i København, yoga de sidste 9 år været en stor del af mit liv. Mit første møde med yoga var, min mormor der i en alder af 90 år stadig lavede yoga udfra de 5 tibetaner. Senere hen var det i yoga, at jeg fandt mit pusterum, “Det handler ikke om at nå dine tæer, men hvad du lærer på vejen ned”. Jeg startede til yoga for at, blive mere smidig. fandt senere ud af at smidighed er en kompleks størrelse, der omhandler bindevæv, knogler måden vi er bygget på. Opdagede også noget der var langt mere dyrebart, jeg lærte var at lytte til min krop og dens signaler. Det er noget jeg altid vil være udfordret på, i en verden hvor det hele skal gøres på den halve tid.

Yoga for mig i korte træk:

 • meditation
 • yin/ yang
 • de fysiske asanas
 • min tilgang til livet

Min yoga værktøjs-kasse bliver større og større, og derved har jeg flere muligheder for at finde roen i orkanens øje. Jeg har fået en gave. En gave jeg besluttet jeg ville give videre til mennesker omkring mig, store som små.

yoga-is-not-about-touching-your-toes-its-about-what-you-learn-on-the-way-down-quote-1

I januar 2016 blev jeg certificeret børneyoga lærer fra det lille yogahus.

Yoga giver mulighed for, i en travl hverdag at:

 • berolige sig selv

 • få ny energi

 • balanceret i krop og sind

 • nærvær og bevægelse uden konkurrence

 • kropsbevidsthed

 • afspænde kroppen og give bedre søvn

 • styrke sanseintegration

 • styrke kreativitet og indlæring

wp-image-2029877967
Copenhagen Yogafestival 2017

Har her i sommeren 2018 færdiggjort min 200 hours yin yoga teacher training, samt yin yoga massage basis kursus hos Sattva

YOGA CV

 • børneyoga og familieyoga hos lille yogahus 2015 – 2017
 • familieyoga og teenyoga i lokaler hos butikken babyfabrikken.,2016-2017
 • vært på mit første velgørenheds event med familieyoga, hvor alle penge gik ubeskåret til EventyrJul, Lille Yogahus doneret lokale. 2016
 • familieyoga og teenyoga hos Børnekulturhus Amar 2017
 • vært på velgørenheds event med familieyoga, hvor alle pengene gik ubeskåret til Mødrehjælpen, babyfabrikken doneret lokale. 2017
 • tweenyoga, familieyoga og teenyoga hold og workshops hos HéLT 2016-2018
 • børneyoga hos blå himmel yoga 2017
 • Yin Yoga hos HéLT juni 2018 – til nu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star